Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Coaches in onverwacht mooie ontwikkeltrajecten

Je kent vast die momenten in het leven waar alles tijdelijk in onbalans is. Die dag waar ratio en gevoel een loopje nemen met je emoties. Het ene moment kun je van de daken schreeuwen omdat je vol in een geluksvibe zit. Het andere moment voel je  je alleen en weet je het even niet meer. Twijfels over wie je bent, wat je wil en wat je nou echt gelukkig maakt. Je ratio en gevoel maken overuren en je twijfelt over hoe jij jouw dromen en aspiraties kunt realiseren.

Als je zoekt naar kansen en mogelijkheden binnen persoonlijke ontwikkeling. Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat je gevoel spreken of wij bij jou passen. Wij bieden jou een fijne en veilige leeromgeving. We beginnen in onze trajecten met eenvoudige stappen zodat je makkelijk komt waar je wilt zijn. Onze trajecten zijn verrijkend en onverwacht leuk!

We starten elk traject met een persoonlijkheidsprofiel van aanbieders waarvoor we zijn geaccrediteerd (Insights Discovery, DISC en TMA). Vanuit nieuwe inzichten nemen we je mee in bewustwording van je identiteit, drijfveren en talenten. Hiermee creëer je ruimte in je hart om jouw unieke leiderschapsstijl verder te ontplooien. De vragenlijsten vul je thuis online in op het moment dat het jou het beste uitkomt.

In het terugkoppelingsgesprek word je uitgenodigd om stappen te nemen in je persoonlijke groeiproces. Het vergt de nodige zelfreflectie, maar biedt je vanaf het begin tot het einde van het gesprek de nodige eyeopeners. Je wordt uitgedaagd controle en verantwoordelijkheid te nemen over je eigen ambities. Zonder jezelf daarbij te verliezen. Achteraf gezien zal je besluit om daarna een training te volgen het moment zijn dat alles veranderde.

Alle trajecten (trainingen & workshops) zijn uitdagend in het doorbreken van je patronen, doelen leren realiseren en het vergroten van  jouw zelfkennis en persoonlijke effectiviteit. Zeggen wat je bedoelt zodat mensen begrijpen wat je zegt gaat in de kern over het beste uit jezelf halen. De ruimte die je zelf neemt heeft een positieve invloed op de mensen om je heen. Je kunt een ontwikkeltraject alleen doen of samen met een groep (open inschrijving).

Klik hier voor onverwacht mooie ontwikkeltrajecten!

Klik hier om contact met ons op te nemen.