Onze dienstverlening

Missie & visie

Organisatie ontwikkeling

Wij zijn betrouwbare partners in het implementeren van (gewenste) koerswijzigingen. We barsten van de management ervaring en worden blij van meedenken en omdenken. Helemaal als we daarna kunnen bijdragen aan het gewenste resultaat. Wij bieden een steuntje in de rug en tegelijkertijd zijn wij de uitdagende spiegel bij belangrijke uitvoeringsvraagstukken. Daaruit ontstaat nieuwe wijsheid die bijdraagt bij keuzes maken voor het beste eindresultaat. Wij verrassen opdrachtgevers met positieve mogelijkheden, kansen en oplossingen die niet altijd voor de hand liggend of vanzelfsprekend lijken te zijn.

Klik hier om een afspraak te maken.

Team ontwikkeling

Wij zijn inspirators en motivators in teamontwikkeling. Wij nemen teams mee in de verschillen tussen denken, voelen en wat je uiteindelijk laat zien. We zetten aan tot experimenteren met nieuw gedrag en het doorbreken van ineffectieve patronen. Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking of eigen verantwoordelijkheid nemen maar ook geven. Wij dagen uit op het loslaten van eigen comfortzones en te gaan staan voor dromen vanuit leiderschap. We schrikken niet van conflicten of onenigheden. Wij helpen zonder over te nemen, duiden wat er gebeurd en verspreiden bezieling. Wij leggen de vinger op de geloofwaardigheidsplek waardoor teams beter presteren.

Klik hier om een afspraak te maken.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn enthousiasmerende en reflecterende coaches in persoonlijke ontwikkeling. Wij dragen zorg voor een fijne en veilige leeromgeving. We starten elk coaching traject met een persoonlijkheidsprofiel van aanbieders waarvoor we zijn geaccrediteerd (Insights Discovery, DISC en TMA). Vanuit nieuwe inzichten nemen we deelnemers mee in bewustwording van de eigen identiteit, drijfveren en talenten. Deelnemers worden uitgedaagd controle en verantwoordelijkheid te nemen over eigen ambities. Zonder zichzelf daarbij te verliezen. Alle coachtrajecten zijn uitdagend in het doorbreken van patronen, doelen leren realiseren en het vergroten van zelfkennis en persoonlijke effectiviteit.

Klik hier om een afspraak te maken.