Organisatie advies & ontwikkeling

Organisatie advies & ontwikkeling

Sparringpartners in verrassend goede gesprekken

Je wilt richting geven aan nieuwe toekomstperspectieven voor je organisatie. Je overweegt je organisatie opnieuw in te richten. Helaas blijven je gedachten maar doorgaan. Er is altijd een ja-maar gedachte. Heb je echt alles in beeld of ben je iets vergeten. Je wilt keuzes maken en toch stel je beslissingen uit. Heb je wel alles meegenomen en gewogen. Natuurlijk weet je dat doen de beste manier is om te beginnen.

Ben je directeur, eigenaar of manager en wil je verrast worden door mogelijkheden, kansen en oplossingen die niet altijd voor de hand liggend of vanzelfsprekend lijken te zijn. Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. We barsten van de management ervaring en worden blij van meedenken en omdenken. Helemaal als we daarna kunnen bijdragen aan het gewenste resultaat.

Wij zijn jouw klankbord bij het inventariseren van je organisatiepotentieel. Daaruit ontstaat nieuwe wijsheid die het eindbesluit in te nemen keuzes beter maakt. Zo kun je makkelijker de stip op de horizon plaatsen voor een totale transformatie of werken vanuit de bedoeling met de ziel en eigenheid die bij je past. Daardoor voel je meer energie en maak je impact in toekomstige veranderprocessen.

Wij zijn betrouwbare partners in het implementeren van koerswijzigingen. We zijn je steuntje in de rug en tegelijkertijd je spiegel in houding en gedrag. Wij ondersteunen jou als er belangrijke besluiten moeten worden genomen, het businessplan vorm moet krijgen of een strategiekoers moet worden uitgezet. Zodat je meer plezier ervaart in de dingen die je doet en minder stress bij het succesvol transformeren van de organisatie.

Wij zijn inspirators en motivators in highlevel impact coaching. In deze coaching sessies dagen wij directie- en managementleden uit in het loslaten van eigen comfortzones en te gaan staan voor dromen vanuit leiderschap. We schrikken niet van conflicten of onenigheden. Wij helpen zonder over te nemen, duiden wat er gebeurd en verspreiden bezieling. Wij leggen de vinger op de geloofwaardigheidsplek waardoor je als team beter presteert.

Klik hier om contact op te nemen voor een verrassend goed gesprek!